Věřte tomu nebo ne, ale i v letošním roce s námi můžete kreslit a soutěžit o hodnotné ceny. Všímaví z vás určitě postřehli, že jsme s naší soutěží byli již klasicky na Aviatické pouti, či Dětském superdni na pardubickém dostihovém závodišti. V letošním - již čtvrtém ročníku - soutěže můžete opět ztvárnit jedno z několika témat, jejichž přehled naleznete v sekci "jak se zapojit". A jako každý rok je i letos je naše soutěž podporována Správou a údržbou silnic Pardubického kraje a přestaviteli Pardubického kraje. Konkrétně nad projektem převzali záštitu: hejtman Pardubického kraje Martin Netolický, náměstek Jaromír Dušek a krajští radní Jana Pernicová a Václav Kroutil.
Milí soutěžící, těšíme se na vaše obrázky a umělecké výtvory, tudíž neváhejte a pusťte se do díla! Ceny čekají pouze na vás :o)

pce-kraj sus pce EKOKOM2 cd screenlogo
V1_text_barevne CRo-Pardubice_104.7-Z-RGB

rrapk


logo LDN
     tonda obal logo    pce-denik    

Na webu používáme soubory cookies.

Tyto soubory a informace se naše společnost snaží využívat za účelem vylepšování a rozvoje služeb, které zde nabízíme a poskytujeme. Využití souborů cookies umožňuje zlepšovat pro Vás lepší uživatelnost webových stránek a zpříjemňuje jejich použití.

Souhlasím