Pardubice, 28. února 2024 – Mnoho objemných zásilek dorazilo i tentokrát organizátorům soutěže Zdravá a nemocná příroda Pardubického kraje, kteří tak i během jejího čtrnáctého ročníku byli zaplaveni výtvarnými pracemi dětí. Ty se stejně jako v předchozích letech snažily co nejlépe vystihnout kontrast mezi čistou, nezkaženou přírodou a přírodou poškozenou vlivem lidské činnosti. V Sále Jana Kašpara v budově Pardubického kraje v centru Pardubic se na konci února rozdělovaly ceny vítězům.

Hlasování veřejnosti skončilo. Hlavní část soutěže pokračuje - obrázky hodnotí 2. kolo odborné poroty 

Ve veřejné části soutěže to poslední dny před koncem hlasování vřelo, hlasy přibývaly, pořasí se přelévalo do posledního dne. Ale s půlnocí neděle 14. února hlasování skončilo a proto tedy známe vítěze ve všech čtyřech kategoriích:

Kategorie předškolních dětí - veřejnost - 560 hlasů! - 🏆 Barunka P., Česká Třebová
Kategorie prvního stupně ZŠ - veřejnost - 805 hlasů! - 🏆 Liliana J., Holice
Kategorie 2. stupně ZŠ - veřejnost - 649 hlasů! - 🏆 Markéta K., Dolní Ředice
Kategorie středních škol - veřejnost - 1521 hlasů! - 🏆 Kristýna R., Lanškroun

Všem vítězům, které budeme v následujících dnech kontaktovat, moc Gratulujeme! :)

STIHLI JSME TO! .. 1331 obrázků (jste ÚŽASNÍ!!)..  roztřídit, vyfotit, nahrát na web a připravit pro Vás a pro naše porotce k hlasování :) 

A proto může hlasování Vás, veřejnosti, začít s půlnocí nového roku! Tak neváhejte a hlasujte pro obrázky, které se Vám líbí nejvíc. Z každého zařízení - počítače, telefonu atd. - je možno pro jeden obrázek hlasovat pouze jednou. Hlasovat můžete tedy od půlnoci 1. 1. 2024 celé dva týdny - do půlnoci neděle 14. 1. 2024. Tak do toho! :)
My mezitím budeme ukazovat Vaše krásné obrázky dvoukolové odborné porotě.

Prodlužujeme termín příjmu prací do 14. 12. 2023

Ozýváte se nám, že letošní termín 1. 12. je pro řadu z vás šibeniční a proto jsme se rozhodli, že termín příjmu prací posuneme o 2 týdny, konkrétně do 14.12.2023. Snad vám to pomůže připravit obrázky více v klidu a bez shonu. Těším se na vaše práce :) !

Pardubice, 28. února 2023 - Po dlouhých třech letech se do Sálu Jana Kašpara v krajské budově v centru Pardubic opět vrátil hlahol nedočkavých dětí zvědavých na výsledky soutěže Zdravá a nemocná příroda Pardubického kraje. Uplynulé tři ročníky vyhlašovaly vítěze kvůli covidu pouze prostřednictvím přímého přenosu Východočeské televize. Až ten třináctý opět přivítal desítky dětí, které si se svými učiteli a učitelkami přijely osobně vyslechnout, čí obrázky nejvíc bodovaly u dvoukolové poroty a při hlasování veřejnosti na internetu.

Podkategorie

pce-kraj sus pce EKOKOM2 cd screenlogo
V1_text_barevne CRo-Pardubice_104.7-Z-RGB

rrapk


logo LDN
     tonda obal logo    pce-denik    

Na webu používáme soubory cookies.

Tyto soubory a informace se naše společnost snaží využívat za účelem vylepšování a rozvoje služeb, které zde nabízíme a poskytujeme. Využití souborů cookies umožňuje zlepšovat pro Vás lepší uživatelnost webových stránek a zpříjemňuje jejich použití.

Souhlasím